Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Bryllup - Klækken

Vi tilbyr alt et bryllup bør inneholde

Dagen blir skreddersydd etter deres ønsker 

Den store dagen

Her kan kjærligheten bekreftes og dyrkes

De vakre spisesalene kan enkelt tilpasses alt fra små, intime bryllupsmiddager, til store bryllupsfester!

Tenk dere opplevelsen av å svinge inn porten og bli møtt av en imponerende skulpturpark og blomsterprakt, fontene, vide gressplener, snorrette singelganger og rød løper som viser vei inn til den store festen

De vakre spisesalene kan enkelt tilpasses alt fra små, intime bryllupsmiddager, til store bryllupsfester. Ønsker dere en noe mer spesielt og annerledes kan vi sterkt anbefale Digra. Rett på nedsiden av hotellet finner du den okergule låven, perfekt ramme for ditt bryllup. Her er det bare å komme med ønsker, vi strekker oss gjerne litt lenger for å gjøre deres bryllupsfest til en minnerik opplevelse for livet.

Våre lokaler

swiper-bilde
swiper-bilde

Vår bryllupspakke er innholdsrik med ulike elementer, og vi skreddersyr med stor glede dagen helt etter deres ønsker. De vakre spisesalene kan enkelt tilpasses alt fra små, intime bryllupsmiddager, til store bryllupsfester.

Festbordet er dekket og dekorert med vakker blomsterprakt, damask og nypusset sølv, champagnen står klar til å sprettes og vertskapet venter spent på sine gjester. Det har alltid vært stor stas med bryllup på Klækken Hotell.

Flere av våre brudepar velger å ha vielsen i den storslåtte parken som omgir hotellet – på Klækken er alt mulig.

Tilbakemeldinger

Vi fikk et eventyrlig vinterbryllup på Klækken Hotell og vi kunne ikke vært mer fornøyde! De ansatte imøtekom våre behov hele veien og la til rette for at vi ikke måtte stresse eller ta stilling til noe annet enn oss selv på selve bryllupsdagen. Det var utrolig deilig å vite at så flinke folk var klare for enhver utfordring. Maten var utsøkt, med masse gode viner til. Vi har fått endeløst med skryt fra gjestene våres. Anbefales på det sterkeste!

Meea og Henrik -

Bryllupsfeiringen på gården gikk på skinner fra start til slutt. Etter kirken ble gjestene servert både øl, vin og småmat mens vi var ute og tok bilder. Klækken hadde også lagt til rette for både musikk og lysbildefremvisning, og sammen med andre leker var det nok av ting å finne på i ventetiden. Stemningen var på topp når vi ankom gården i 16-tiden og da lå også den røde løperen klar. Champagnen ble sablet med et kjøkkenglass av hovmesteren til stor applaus fra gjestene. Videre ble det en helt fantastisk kveld med utrolig god mat. Kokken gjorde en helt sinnsykt bra jobb, og hovmester og servitører lot det ikke være et eneste tomt glass i lokalet. Både rydding og servering var ekstremt effektivt, og man enset nesten ikke at det skjedde ting på bordet foran en. Lokalene på Digra fortjener også en stor applaus. Låven var nydelig pyntet både i første og andre etasje, og stabburet med gavebord og diverse gjesteunderholdning var bare utrolig sjarmerende. Alt var tilrettelagt etter våre ønsker. Uteområdene ellers var også helt fantastisk fine til bilder, noe vi satte veldig pris på når vi snek oss av gårde i en middagspause for å ta bilder i solnedgangen. Det var ingen gjester som dro før festen var over, og koselig var det at flere ble med og ruslet opp på hotellet for overnatting på kvelden. Det å ha muligheten til overnatting med felles frokost dagen derpå var uvurderlig hyggelig. Vi kommer alltid til å minnes bryllupshelgen vår på Digra med glede og tusen takk til Klækken som gjorde det hele til en helt perfekt dag.

Line og Christoffer -

swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde

Vakre omgivelser

Digra gård

Rett nedenfor hotellet ligger den vakre gården Digra. Eiendommen ble solgt ut fra Klækken på 1930-tallet. Høsten 2017 fikk Finn-Ove Carlsen kjøpe tilbake denne unike eiendommen. Tunet ligger omkranset av kulturlandskap med utsikt til snøkledde fjell, ikke å forglemme middelalderkirken Haug Kirke fra ca 1200, som reiser seg majestetisk mot himmelen.

Du blir raskt hensatt til en svunnen tid, og finner en ro mange leter etter i dag. Under gamle store trær står du midt mellom laftede tømmerbygninger, våningshuset, stabburet, hallingstua fra 1700-tallet og den okergule låvebygningen. Det finnes ikke maken det kan vi garantere!

Vi kan tilby en rekke aktiviteter. Bevertning kan være alt fra grilling på tunet til storslagen bryllupsmeny.

background-effect
swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde

Overnatting 

En romantisk avrunding på den store dagen!

Når natten senker seg etter en lang og opplevelsesrik dag, kan brudeparet trekke seg tilbake til bryllupsnatten i våre romantiske værelser. Der venter en delikat oppredd seng, friske roser, frukt og musserende vin. Bryllupsgjester som velger å tilbringe natten på hotellet, vil bli innlosjert i ett av våre 154 rom – alle med utsikt til Klækkens vakre park, til en hyggelig bryllupspris.

Når enden er god, er allting godt. Så hva er vel mer hyggelig enn å avslutte begivenheten med å møtes igjen dagen etter over en god frokost. En verdig avslutning, hvor gode historier deles og minner utveksles. Fra dere ankommer til dere svinger ut porten, sørger vi på Klækken Hotell for at dere får en minnerik dag og en verdig ramme rundt en av livets viktigste dager.

 

Våre rom

Kontakt oss 

Fyll inn skjemaet under så vil vår salgsavdeling ta kontakt med dere så fort som mulig