Tilbakemelding fra våre gjester

Her har vi samlet noen av våre gjesters anbefalinger

Vi har samlet tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som har benyttet Klækken Hotell i forbindelse med konferanser, selskap eller lignende. Vi har hatt veldig mange fornøyde gjester  hos oss og vi deler gjerne denne erfaringer med dere.

Ønsker du å gi en tilbakemelding på ditt opphold hos Klækken? Vi ønsker både positive- og konstruktive tilbakemeldinger! Send oss en mail på salg@klaekken.no.

På forhånd, tusen takk!

Nannestad Kammerkor

18.09.2020 – 20.09.2020

18 deltakere

Tusen takk for oss – vi koste oss veldig og hadde stort utbytte av helgen!

Har snakket med deres hyggelige resepsjonist gjennom helgen. Han var utrolig behjelpelig og serviceminded.

Eidsvold Værk Musikkorps

11.09.2020 – 13.09.2020

17 deltakere

Vi takker for hyggelige dager på Klækken Hotell.

Gode øvelsesrom, god mat og hyggelige omgivelser!

Medistim

13.12.2019 – 14.12.2019

80 gjester

Tusen takk til personalet og vertskapet på Klækken Hotell for personlig og flott oppfølging av bookingen og den praktiske gjennomføringen av vårt dagmøte og julebord. Vi ble veldig godt ivaretatt fra begynnelse til slutt og satte stor pris på den positive og løsningsorienterte atmosfæren.

Klækken er et hyggelig hotell med sjel og alle var fornøyde med de renoverte rommene sine. Vi var også veldig fornøyd med konferansefasilitetene. Norefjell er et lyst og funksjonelt møterom med god plass til 80 personer og de små møterommene fungerte også fint.
Det er hyggelige sittegrupper utenfor møterommene og bra pausebevertning. Profesjonell og fin oppfølging av konferansepersonalet underveis. Veldig god lunsj.

Vi vil spesielt takke for et fantastisk julebord i Låven på Digra gård. Bordene var pent dekket på i det stemningsfulle lokalet og dette satte en fin ramme rundt arrangementet vårt. Vi fikk servert en tre-retters middag som smakte utrolig godt. Hovmester og servitører var hyggelige og profesjonelle. Etter hotellets anbefaling valgte vi standup og musikalsk humor under middagen ved Morten Grøtnes og Jørn Atle Støa fra All Enternainment.
Med herlig humor og fengende musikk kan vi trygt si at dette var en stor suksess. All Enternainment stilte også med dyktig DJ som etter middagen sørget for god stemning og fullt dansegulv helt til det stengte.

Tusen takk for oss!

Nokas Skadedyrkontroll

21.11.2019 – 23.11.2019

50 gjester

Vi hadde en knirkefri gjennomføring av vårt firmaarrangement hos dere.

Maten var helt fantastisk – variert, visuelt innbydende og ikke minst veldig, veldig god!

Service i alle ledd var super og man merker godt at alle hotellets ansatte er vant til firmaarrangementer og alt hva det innebærer.

Møterommene og utstyret var helt topp.

Hotellet i seg selv er fint og flott med ærverdige spisesaler, men samtidig ikke stivt – noe som passer godt for et firma som vårt:)  Alle var særlig fornøyd med rommene.

Beliggenheten er perfekt for et landstreff! Vi hadde folk som fløy til Gardermoen og deretter hadde kort vei, noen tok toget fra Bergen til Hønefoss og noen kjørte bil fra Haugesund. Vi valgte Klækken på grunn av beliggenhet, pris og at det er mer liv enn på konferansehotellene på Gardermoen – og vi kunne ikke vært mer fornøyde med valget.

På vegne av samtlige i Nokas Skadedyrkontroll – tusen takk for oss!:)

Riksrevisjonen

19.11.18 – 20.11.18

106 deltakere

Jeg kan forsikre deg om at vi var veldig godt fornøyd med oppholdet hos dere, jeg har fått mange gode tilbakemeldinger både fra ledere og medarbeidere. Maten hos dere er jo upåklagelig, kjempegod og lett å spise for mye av, enten det gjelder frokost, lunsj eller middag. Og sånne ting som skikkelig hjemmebakte rundstykker og de herlige kanelbollene er også et realt pluss som skaper trivsel og blide mennesker. Gi gjerne kjøkkenet en skikkelig takk fra oss for all den gode maten!

Vi satte også stor pris på den gode tilretteleggingen for underholdningen under middagen − alt fungerte som det skulle og det ble en veldig fin kveld.

Konferansefasilitetene er også gode hos dere, alt gikk knirkefritt første dag, og jeg sjekket også forholdene på alle møterommene på dag 2, og ingen hadde noe å klage på. Det store møterommet vårt (Norefjell) er veldig fint, med godt lys, pen og praktisk innredning og passe romslig til vår gruppe. I denne møteromsfløyen er det jo veldig gode og romslige forhold med salonger og sittegrupper i tillegg til alle møterommene. Den andre møteromsfløyen ligger jo litt mer avsides og virker kanskje litt «stusslig» i og med at møterommene er mindre og de ikke har noen salonger der, så vidt jeg husker. Men det tekniske fungerte helt fint, og alle fikk gjennomført møtene sine uten problemer. Folk virket godt fornøyd der også.

Vil gjøre oppmerksom på at et overnattings rom hadde kaldt vann i dusjen og ingen hårføner. For øvrig var rommet greit. Jeg har vel også fanget opp at noen syntes rommet de fikk, var veldig kaldt og at det var vanskelig å få satt på varmen.

Relecta

16.08 – 18.08.2019

Da har vi avsluttet en flott helg hos dere! Tenkte jeg bare skulle gi feedback på at vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på både hotell, mat, betjening og service.

Tusen takk for tipp topp hjelp og godt samarbeid.

Fagforbundet Sykehus og Helse

06.12 – 07.12.2018

Vi er en fagforening som har benyttet oss av Klækken hotell flere ganger, i flere år. Dette da det er strålende service fra start til slutt. Det er flotte forhold både i å rundt hotellet som passer flott i konferanse sammenheng som er grunnen til at vi har vært der. Det er strålende mat, og bar område er stort og romslig for sosiale tilstelninger på kvelden. Vår største samling har vært en konferanse på over 100 deltakere, dette taklet hotellet kjempe fint og alt gikk ryddig for seg.  Når det gjelder rommene er noen av de små og utdaterte, men for vår del er det ikke rommene som har betydd mest da man ikke oppholder seg der så lenge av gangen.

Vi anbefaler Klækken hotell på det sterkeste som et flott konferanse hotell:)

Norsk Folkehjelp

26.08.18 – 01.09.18

105 deltakere

I slutten av august 2018 var lederne for alle landprogrammene våre på en ukelang samling med kolleger fra hovedkontoret i Oslo. Vi var over hundre deltakere på Klækken hotell på Jevnaker, én time fra Oslo eller Gardermoen, vakkert beliggende mellom gyldne kornåkre og stille skoger. Hotellet passer utmerket for lange konferanser med mange deltakere og utfordrende temaer.

Klækken byr på alt fra store konferansesaler til små grupperom, kinosal og store arealer – både ute og inne – som kan benyttes fritt i pausene og til sosialt samvær. En vakker hage gir rikelig tilgang til frisk luft. Nærområdet er fristende for spreke morgenjoggere. Å svømme inne eller ute under store trekroner med lystig fuglesang er en oppkvikkende start på dagen, eller en god avslutning når hodet ditt er fullt etter lange møter. Barbecuemiddag ute i vakker høstsol med lekkert grillet fisk og kjøtt var en fulltreffer.

En kort kjøretur fra Klækken ligger Kistefos-museet, en svært severdig utendørs skulpturpark rundt gamle fabrikkbygninger fulle av spennende industrihistorie. Fra 1889 til 1955 lå det et stort tresliperi ved Kistefossen. Alle bør unne seg noen timer her! Du kan også få se glassblåsing på Hadeland Glassverk på Jevnaker.

Sist, men ikke minst: Personalet på Klækken er lutter velvilje og ytterst profesjonelle – i alle ledd. Uansett hvilke utfordringer vi møtte både før og under konferansen, fant vi alltid en god løsning sammen. Maten er variert og velsmakende. De ansatte ser ut til å trives godt. Derfor er det også lett å trives for travle kursgjester på Klækken hotell!

Statkraft

15.10.18- 17.10.18

22 deltakere

Da er vi ferdig med to fine dagers møte på Klækken. Vi er veldig fornøyd med oppholdet, og ikke minst med god mat.

Takker igjen for et fint opphold på Klækken.

50- årslag

10.10.2018

50 gjester

Vil bare takke for en flott ramme rundt min samboers 50 års dag!

Fantastisk god service og nydelig mat! Wow, kjempe imponert! Restaurantsjefen og hans stab var kjempeflinke:)

Tusen takk også for god oppfølging:)