Tilbakemeldinger 2018-11-15T10:22:58+00:00

Tilbakemelding fra våre gjester

Her har vi samlet noen av våre gjesters anbefalinger

Vi har samlet tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som har benyttet Klækken Hotell i forbindelse med konferanser, selskap eller lignende. Vi har hatt veldig mange fornøyde gjester  hos oss og vi deler gjerne denne erfaringer med dere.

Ønsker du å gi en tilbakemelding på ditt opphold hos Klækken både positive og negative send oss en mail på salg@klaekken.no.

På forhånd, tusen takk!

Norsk Folkehjelp

105 deltakere perioden 26.08 – 01.09 2018

I slutten av august 2018 var lederne for alle landprogrammene våre på en ukelang samling med kolleger fra hovedkontoret i Oslo. Vi var over hundre deltakere på Klækken hotell på Jevnaker, én time fra Oslo eller Gardermoen, vakkert beliggende mellom gyldne kornåkre og stille skoger. Hotellet passer utmerket for lange konferanser med mange deltakere og utfordrende temaer.

Klækken byr på alt fra store konferansesaler til små grupperom, kinosal og store arealer – både ute og inne – som kan benyttes fritt i pausene og til sosialt samvær. En vakker hage gir rikelig tilgang til frisk luft. Nærområdet er fristende for spreke morgenjoggere. Å svømme inne eller ute under store trekroner med lystig fuglesang er en oppkvikkende start på dagen, eller en god avslutning når hodet ditt er fullt etter lange møter. Barbecuemiddag ute i vakker høstsol med lekkert grillet fisk og kjøtt var en fulltreffer.

En kort kjøretur fra Klækken ligger Kistefos-museet, en svært severdig utendørs skulpturpark rundt gamle fabrikkbygninger fulle av spennende industrihistorie. Fra 1889 til 1955 lå det et stort tresliperi ved Kistefossen. Alle bør unne seg noen timer her! Du kan også få se glassblåsing på Hadeland Glassverk på Jevnaker.

Sist, men ikke minst: Personalet på Klækken er lutter velvilje og ytterst profesjonelle – i alle ledd. Uansett hvilke utfordringer vi møtte både før og under konferansen, fant vi alltid en god løsning sammen. Maten er variert og velsmakende. De ansatte ser ut til å trives godt. Derfor er det også lett å trives for travle kursgjester på Klækken hotell!

Statkraft

22 deltakere perioden 15.10- 17.10 2018

Da er vi ferdig med to fine dagers møte på Klekken. Vi er veldig fornøyd med oppholdet, og ikke minst med god mat.

Takker igjen for et fint opphold på Klekken.

50- årslag

50 gjester 10.10.2018

Vil bare takke for en flott ramme rundt min samboers 50 års dag!

Fantastisk god service og nydelig mat! Wow, kjempe imponert! Restaurantsjefen og hans stab var kjempeflinke:)

Tusen takk også for god oppfølging:)

EnglishNorwegian