Der drømmer blir virkelighet

Klækken Hotell – der drømmer blir virkelighet og bryllupstradisjoner føres videre

I generasjoner har det ærverdige hotellet, vakkert beliggende på Ringerike, vært rammen for en av livets vakreste og viktigste begivenheter – nemlig bryllupsfeiringen. Her kan kjærligheten bekreftes og dyrkes, familier forenes og historie skrives.

Brudesuiten står klar, festbordet er dekket og dekorert med vakker blomsterprakt, damask og nypusset sølv, champagnen står klar til å sprettes og vertskapet venter spent på sine gjester. Det har alltid vært stor stas med bryllup på Klækken Hotell.

Her kan alt tilbys, som et bryllup bør inneholde – vakre omgivelser, god atmosfære, et godt vertskap og et utsøkt kjøkken som tilbereder lekre og smakfulle festmenyer. Bryllupsfeiring fortjener kun det beste, og allerede ved første planleggingsmøte får dere den trygge, gode følelsen om at rammen rundt livets største dag er i de aller bestes hender.

Tenk dere opplevelsen av å svinge inn porten og bli møtt av en imponerende skulpturpark og blomsterprakt, fontene, vide gressplener, snorrette singelganger og rød løper som viser vei inn til den store festen.

Den imponerende hotellparken som omgir Klækken Hotell gir den perfekte bakgrunn for bryllupsfotografering. Skulle dere ønske en utendørs vielse, så kan dette også arrangeres i disse romantiske omgivelsene.

Mens brudeparet er opptatt med å bli foreviget, kan gjestene mingle og stifte nye bekjentskaper, mens de nyter den vidstrakte utsikten og et glass musserende vin. Her blir bryllupsgjestene tatt like godt vare på som brudeparet. Parken er også et yndet sted for servering av aperitiff og fingermat – dersom været tillater det. Og hvis ikke, serveres dette i en av hotellets staselige salonger.

Vår bryllupspakke er innholdsrik med ulike elementer, og vi skreddersyr med stor glede dagen helt etter deres ønsker. De vakre spisesalene kan enkelt tilpasses alt fra små, intime bryllupsmiddager, til store bryllupsfester. Ønsker dere en noe mer rustikk ramme rundt selskapet, kan det dekkes til 25 personer i ”Rødhuset”, den stemningsfulle bygningen med sine originale tømmervegger, beliggende i Klækkens hotellpark. Her er det bare å komme med ønsker, vi strekker oss gjerne litt lenger for å gjøre deres bryllupsfest til en minnerik opplevelse for livet.

Den store dagen fortjener det beste av utsøkt mat og drikke. Komposisjon og gode smaker, alt basert på de beste råvarer tilpasset sesongen. I samarbeid med vår kjøkkensjef, planlegges en fire-retters festmeny. Vår sommelier sørger for at det serveres riktig drikke til maten. Etter endt festmiddag, er tiden inne for å fortsette festen i våre romslige salonger som står dekket til kaffe og avec. Bryllupskake og andre fantastiske kaker blir laget på hotellets eget konditori. Så er det endelig tid for brudevalsen, før festen kan fortsette ut i de små timer. Bryllupspakken inkluderer også nattmat, et populært tilbud når kvelden nærmer seg slutten. På bryllupsdagen vil vi at brudeparet skal senke skuldrene og nyte dagen; vi tar oss av alt det praktiske.

De skålte i champagne og smilte tilfreds …

Når natten senker seg etter en lang og opplevelsesrik dag, kan brudeparet stille trekke seg tilbake til bryllupsnatten i vår romantiske brudesuite. Der venter en delikat oppredd himmelseng, friske roser, frukt og musserende vin til å forsegle dagen. Bryllupsgjester som velger å tilbringe natten på hotellet, vil bli innlosjert i ett av våre 155 rom – alle med utsikt til Klækkens vakre park, til en hyggelig bryllupspris.

Når enden er god, er allting godt. Så hva er vel mer hyggelig enn å avslutte begivenheten med å møtes igjen dagen etter over en god frokost. En verdig avslutning, hvor gode historier deles og minner utveksles. Fra dere ankommer til dere svinger ut porten, sørger vi på Klækken Hotell for at dere får en minnerik dag og en verdig ramme rundt en av livets viktigste dager.

Send forespørsel