Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Covid 19 tiltak - Klækken

Covid 19 tiltak

I forbindelse med situasjonen rundt Covid-19 følger hotellet de bransjenormer og veiledere NHO Reiseliv har utarbeidet for håndtering av smittevern.

Innvirkning for deg som gjest

Det er ikke lenger forbud mot å servere buffet, men det er en rekke krav og hensyn som skal ivaretas for å utøve godt smittevern. Klækken Hotell har derfor valgt å ha en begrenset bruk av buffetservering, i den usikre tiden vi enda er i. Av denne grunn vil ikke Klækken Hotells lunsjbuffet være tilgjengelig i tiden fremover. Hotellet tar fortløpende vurderinger, og vil tilby vår tradisjonelle lunsjbufeet når vi igjen finner det trygt.

Av samme grunn vil det heller ikke være anledning til å medbringe egne kaker.

Vi beklager at dette for enkelte kan medføre at et arrangement blir litt annerledes enn planlagt, men håper at alle forstår viktigheten av vår beslutning.

Det er kun tillatt servering av alkohol til de som får servert mat, og det er skjenkestopp ved midnatt. Vi har sitteplasser til alle våre gjester og det er kun alkholservering ved bordene. 

Vi kan kan ta i mot 10 personer til private sammenkomster/arrangementer og kurs- og konferanse. 

Anbefalte tiltak

  • God hygiene
  • Redusert kontakthyppighet mellom personer
  • Syke personer skal være i isolasjon / karantene

Badebassenget er inntil videre kun tilgjengelig for boende gjester.

Våre ansatte vil gjennomføre renhold på bakgrunn av smittevernsreglene som er gitt. Smittevern vil være høyt prioritert og ulike restriksjoner vil gjelde.

Vårt trimrom, garderober, badstuer vil desverre fortsatt holdes stengt inntill videre.

Er du ikke boende gjest hos oss og bare kommer innom for å spise eller lignende, skal du registrere deg med navn og telefonnummer i resepsjonen ved ankost. Denne informasjonen oppbevares i 10 dager etter besøket, og kan benyttes ved en eventuell smittesporing.

Før du kommer til oss, vær sikker på å følge de anbefalinger som er gitt til hver enkelt av oss

Tusen takk for forståelse!

Send forespørsel her