Covid 19 tiltak

I forbindelse med situasjonen rundt Covid-19 følger hotellet de bransjenormer og veiledere NHO Reiseliv har utarbeidet for håndtering av smittevern.

Innvirkning for deg som gjest

Det er ikke lenger forbud mot å servere buffet, men det er en rekke krav og hensyn som skal ivaretas for å utøve godt smittevern. Klækken Hotell har derfor valgt å ha en begrenset bruk av buffetservering, i den usikre tiden vi enda er i. Av denne grunn vil ikke Klækken Hotells lunsjbuffet være tilgjengelig i tiden fremover. 

Av samme grunn vil det heller ikke være anledning til å medbringe egne kaker.

Vi beklager at dette for enkelte kan medføre at et arrangement blir litt annerledes enn planlagt, men håper at alle forstår viktigheten av vår beslutning.

Fra og med 12. mars er det forbudt å skjenke alkohol. 

Vi kan kan ta i mot 10 personer til private sammenkomster/arrangementer og 20 personer til kurs- og konferanse hvor alle sitter på faste, tilviste plasser. 

Tiltak

  • God hygiene
  • Redusert kontakthyppighet mellom personer
  • Syke personer skal være i isolasjon / karantene
  • Bruk av munnbind, når det ikke er mulig å holde minst en meters avstand

Hotellets innen- og utendørs svømmebasseng, trimrom, garderober og badstuer må holdes stengt inntil videre.

Våre ansatte vil gjennomføre renhold på bakgrunn av smittevernsreglene som er gitt. Smittevern vil være høyt prioritert og ulike restriksjoner vil gjelde.

Er du ikke boende gjest hos oss og bare kommer innom for å spise eller lignende, skal du registrere deg med navn og telefonnummer i resepsjonen ved ankomst. Denne informasjonen oppbevares i 10 dager etter besøket, og kan benyttes ved en eventuell smittesporing.

Før du kommer til oss, vær sikker på å følge de anbefalinger som er gitt til hver enkelt av oss.

Tusen takk for forståelsen

Send forespørsel her