Covid 19 tiltak

I forbindelse med situasjonen rundt Covid-19 følger hotellet de bransjenormer og veiledere NHO Reiseliv har utarbeidet for håndtering av smittevern, og de til enhver tid gjeldende regler i Ringerike Kommune.

Innvirkning for deg som gjest

Om du er syk skal du ikke komme til oss.

Klækken Hotell har valgt å ha en begrenset bruk av buffetservering, i den usikre tiden vi ennå er inne i. Av denne grunn vil ikke Klækken Hotells lunsjbuffet være tilgjengelig i tiden fremover, og det er ikke anledning til å medbringe egne kaker. Vi serverer lekker, kortreist og smakfulle menyer tilberedt av vårt utsøkte kjøkken. Vår konditor står for det søte. 

Vi følger de til enhver tid gjeldende regler i Ringerike Kommune for servering av alkohol. 

Ta direkte kontakt med oss for informasjon om antall gjester vi kan ta i mot, enten du planlegger en privat sammenkomst, møte i forbindelse med jobb, eller arrangement. Her følger vi Covid-19 forskriften og gjeldende regler for Ringerike Kommune. 

Enkelte fasiliteter kan i perioder være lukket som følge av samme forskrift og regelverk. Vi står med glede til disposisjon for å besvare ytterligere spørsmål om våre smittevernstiltak!

Tiltak

  • God hygiene
  • Redusert kontakthyppighet mellom personer
  • Syke personer skal være i isolasjon / karantene
  • Bruk av munnbind, når det ikke er mulig å holde minst en meters avstand

Hotellets innen- og utendørs svømmebasseng er fra 26. april åpent for våre boende gjester. Trimrom, garderober og badstuer må dessverre holdes stengt inntil videre.

Våre ansatte vil gjennomføre renhold på bakgrunn av smittevernsreglene som er gitt. Smittevern vil være høyt prioritert og ulike restriksjoner vil gjelde.

Er du ikke boende gjest hos oss og bare kommer innom for å spise eller lignende, skal du registrere deg med navn og telefonnummer i resepsjonen ved ankomst. Denne informasjonen oppbevares i 10 dager etter besøket, og kan benyttes ved en eventuell smittesporing.

Tusen takk for forståelsen! 

Send forespørsel her