Konferanse

Alt er mulig hos oss- vi er her for å hjelpe dere med å legge til rette for den opplevelsen dere ønsker.

Med stor konferansekapasitet ønsker vi velkommen til en konferanse hvor vi gjør vårt ytterste for å innfri deres forventninger fra første stund. Kun 50 minutter fra Oslo og Gardermoen og flybussen stopper rett utenfor hotellet.

Hotellet har lange tradisjoner og var blant de første i Norge til å starte kurs- og konferansehotell. Klækken har siden 1969 vært et konferansehotell og med det kan vi si at Klækken har spesialisert seg på kurs- og konferanser i mer enn 50 år. Hotellet er i dag et attraktivt kurs- og konferansehotell hvor vi har høyt fokus på kvalitet, produktivitet og god service!

På Klækken vil dere oppleve en helt unik kombinasjon av lun atmosfære, personlig service og moderne fasiliteter. Dette bidrar til å skape positive opplevelser og produktive møter.

Vi har velutstyrte og moderne konferanserom i ulike størrelser, alle med dagslys som gir oss stor fleksibilitet til å håndtere alt fra små grupper til større arrangement på opptil 600 personer. Vi kan tilby lyse og innbydende lokaler, fleksible konferanseoppsett, teknisk utstyr og egen kursvert.

Vi har et bredt spekter av aktiviteter som kan kombineres med deres arrangement. Vår aktivitetsleder utarbeider aktiviteter tilpasser ethvert ønske, enten det er sosialt samvær, teamarbeid eller fysisk aktivitet som er målet. Vi samarbeider også med eksterne event selskaper som er behjelpelig med arrangementer.

La dere friste av våre uforglemmelige matopplevelser mellom slagene . Under ledelse av vår eminente kjøkkensjef satser vi på ferske råvarer, valgt med kunnskap og kritisk blikk. Engasjerte kokker tilbereder måltidene med lidenskap og stolthet. Vår anerkjente vinkelner sørger for en ekstra spiss på matopplevelsen.

Med stor servicevilje og godt samarbeid gjør vi vårt ytterste for å være i forkant av forventningene fra første stund. Vi legger til rette for at dere skal få et effektivt og positivt opplegg helt tilpasset deres egne behov og ønsker

Alt er mulig hos oss- vi er her for å hjelpe dere med å legge til rette for den opplevelsen dere ønsker.

Send forespørsel