Om hotellet

Pust ut, senk skuldrene og legg storbyens mas og jag bak deg …!

På Ringerikes tak, ved foten av Nordmarka, omgitt av en privat park og med utsikt til Norefjell; her finner du ærverdige Klækken Hotell, kun en snau times kjøretur fra både Oslo og Gardermoen.

Hos oss blir du ønsket velkommen med personlig service, vakre omgivelser og en helt unik historie – kombinert med moderne og fleksible konferansefasiliteter.

Praktisk informasjon

Vi har samlet en oversikt over nyttig informasjon til våre gjester

Overnatting

Klækken Hotell har vakre omgivelser for overnatting og avslappende opphold. Hos oss kan du velge mellom lune, og elegante rom eller elegante suiter.

Aktiviteter

Etter en lang dag med faglig påfyll, hva er vel bedre enn litt sosiale og morsomme aktiviteter?
Vi har ett rikt utvalg av aktiviteter både innen-/ og utendørs hele året.

Trening 

Mange av våre gjester pleier å trene daglig. Det ønsker vi gjerne de skal ha muligheten til også her, vi har derfor eget fitnessrom, tennisbane og et innen- og utendørs basseng.

Klækkens historie

Klækken Hotell’s historie er lang og spennende å strekker seg tilbake til 1346, hvor Klækken var en av Ringerikes storgårder.

Klækken hotell video

Her finner du videoer fra hotellet (kommer flere)

Kunst

Familien Carlsen har i alle år samlet kunst for å skape atmosfære i hotellet og gi gjestene mulighet til å oppleve kultur i den helt spesielle rammen som Klækken Hotell utgjør.

Tilbakemeldinger

Vi har samlet tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som har benyttet Klækken Hotell i forbindelse med konferanser, selskap eller lignende

Gavekort

Overrask noen du er glad i med et personlig gavekort fra Klækken Hotell! Dette kan brukes på opphold, nydelig mat opplevelser, romantisk weekend, kaker fra vårt konditori og i vår lekre interiør butikk.

Motehjørnet

Inne på Klækken Hotell finner du vår koselige butikk, Motehjørnet som tilbyr et rikholdig og spennende utvalg av klær, smykker, interiørartikler, velværeprodukter og gaveartikler.

Bærekraftig drift

Vi jobber kontinuerlig med bærekraft innenfor områder som
arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

Personvernerklæring

Din sikkerhet er viktig for oss, og vi på Klækken er opptatt av å beskytte dine personlige data i tråd med gjeldene regelverk.

Motta nyhetsbrev

No spam guarantee.

Jeg godtar at mine personopplysninger blir overført og lagret hos MailChimp ( mer informasjon )