Innen- og utendørsbasseng

Hva med å starte dagen med en deilig svømmetur eller dukkert før konferansen?

Kjære gjest!

Badebassenget er inntil videre kun tilgjengelig for boende gjester. Smittevern vil være høyt prioritert og ulike restriksjoner vil gjelde. 

-Hold minimum en meters avstand til hverandre
-Benytt antibac ved ankomst og avreise i bassengområdet
-Dusj med såpe før du benytter deg av bassenget
-Maks antall: 15 personer
Restriksjoner i forhold til antall personer kan medføre noe venting. 

Vårt populære badeanlegg er renovert med nye overflater, nytt lysanlegg og nye badestuer. Velkommen til alle badeglade gjester! 

I 1982 åpnet Klækken Hotell sitt innen- og utendørs svømmebasseng, og var da de eneste med dette spennende tilbudet. Hotellets badepaviljong er unikt også i dag, og til stor glede for mange av våre små og store gjester. Om du bor hos oss, eller benytter vår restaurant har du fri tilgang til badepaviljongen som holder åpent hele året.

Bassenget innendørs er 10-kantet og er 10 meter i diameter, herifra kan du svømme direkte til vårt utendørsbasseng, dette er 12,5×5 meter, begge har en temperatur på behagelige 26°c hele året og er 1,5 meter dypt. Barn under 16 år får ikke oppholde seg i badepaviljongen uten voksne til stede.

Hotellets innen- og utendørs svømmebasseng er et unikt tilbud og til store glede for mange av våre små og store gjester.

Informasjon (eget skjema)

Diameter: 10 meter (innendørs)

Lengde: 12,5 meter

Dybde: 1,5 meter

Bredde: 5 meter

Temperatur: 26 grader

Åpningstider:06:00 – 22:00

Lørdag og søndag stenges bassenget kl 16.00 for bade gjester. Hotellets gjester kan benytte seg av bassenget frem til kl 22.00

Pris: Fri tilgang for våre gjester. Svømmekort kjøpes i resepsjonen. Ikke mulighet for å ha med medbrakt drikke!

Pris voksne kr 125,- / pris ungdom kr 105,- (13-15 år) barn under 13 år  kr 95,-

Send forespørsel