Svømmebasseng 2019-04-01T17:56:13+00:00

Innen- og utendørsbasseng

Hva med å starte dagen med en deilig svømmetur eller dukkert før konferansen?

Kjære gjest!

Vårt populære badeanlegg er under renovering, og vi beklager at vi i denne perioden må holde lukket. Vi utbedrer en lekkasje, men gir samtidig hele badeanlegget et virkelig ansiktsløft. Alle flater renoveres, vi får nytt lysanlegg og nye badstuer. Det er bare å glede seg!

Kontakt resepsjonen for ytterligere informasjon.

I 1982 åpnet Klækken Hotell sitt innen- og utendørs svømmebasseng, og var da de eneste med dette spennende tilbudet. Hotellets badepaviljong er unikt også i dag, og til stor glede for mange av våre små og store gjester. Om du bor hos oss, eller benytter vår restaurant har du fri tilgang til badepaviljongen som holder åpent hele året.

Bassenget innendørs er 10-kantet og er 10 meter i diameter, herifra kan du svømme direkte til vårt utendørsbasseng, dette er 12,5×5 meter, begge har en temperatur på behagelige 26°c hele året og er 1,5 meter dypt. Barn under 16 år får ikke oppholde seg i badepaviljongen uten voksne til stede.

Hotellets innen- og utendørs svømmebasseng er et unikt tilbud og til store glede for mange av våre små og store gjester.

Informasjon (eget skjema)

Diameter: 10 meter (innendørs)

Lengde: 12,5 meter

Dybde: 1,5 meter

Bredde: 5 meter

Temperatur: 26 grader

Åpningstider:06:00 – 22:00

Pris: Fri tilgang for våre gjester. Svømmekort kjøpes i resepsjonen. Ikke mulighet for å ha med medbrakt drikke!

Bassenget holder stengt fra og med 18.mars 2019 grunnet renovering 

Send forespørsel
EnglishNorwegian