Tilbakemeldinger fra våre bryllupsgjester 2019-10-04T11:47:44+00:00

Tilbakemeldinger fra våre gjester

Her har vi samlet noen av våre bryllups gjesters anbefalinger

Vi har samlet tilbakemeldinger fra fornøyde gjester har benyttet Klækken Hotell i forbindelse med bryllup. Vi har hatt veldig mange fornøyde gjester  hos oss og vi deler gjerne denne erfaringer med dere.

Ønsker du å gi en tilbakemelding på ditt opphold hos Klækken? Vi ønsker både positive- og konstruktive tilbakemeldinger! Send oss en mail på salg@klaekken.no.

På forhånd, tusen takk!

Bryllup

03.08.2019 – 04.08.2019

115 gjester

Første helgen i august 2019 hadde vi vår bryllupshelg på fantastiske og harmoniske Klækken hotell med naturskjønne omgivelser. På forhånd hadde vi lagt ned rundt halvannet år med planlegging sammen med en dyktig bryllupsplanlegger fra Klækken. Vi ble alltid godt tatt i mot, vi følte oss sett og hørt og vi følte at besetningen var genuint interessert i å skape en fantastisk flott bryllupshelg sammen med oss. Våre tanker, ønsker og meninger ble tatt på alvor og Klækken bidro til å skape vår drømmedag på alle mulige måter. Besetningen var alltid hyggelig og imøtekommende, vi fikk god oppfølging og god hjelp hele veien. Vi følte virkelig at Klækken hotell strakk seg langt for å sørge for at dagen vår ble helt perfekt.

 Vi var til sammen 115 gjester som storkoste oss gjennom hele helgen. Klækken var også behjelpelig med å ta i mot alle ønsker og kriterier fra gjestene på forhånd i forhold til rom, romønsker og andre preferanser som de måtte ha. Vi startet helgen med grillkveld i den nydelige hagen til Klækken på fredagen, hvor de også hadde satt opp en utebar for oss. På selve bryllupsdagen sørget besetningen for at alle hadde det de trengte til enhver tid. Besetningen på Klækken hotell var hyggelige og serviceinstilte til enhver tid. Maten var nydelig og stemningen og atmosfæren var helt fantastisk. Vi fikk også god hjelp til pyntingen i forveien samt til oppryddingen mot slutten av bryllupshelgen. Takket være besetningen på Klækken hotell trengte vi ikke å tenke på eller bekymre oss for noen verdens ting. Alt gikk på skinner gjennom hele helgen.

Jeg håper at alle framtidige brudepar som vurderer å feire sin drømmedag på et flott og romantisk lokale vurderer Klækken hotell på det sterkeste. De er fantastiske og gjør alt de kan for å bidra til en magisk feiring. Vi er virkelig fornøyde med Klækken hotell og kommer til å velge dem igjen for framtidige arrangementer.

Tusen hjertelig takk for et flott samarbeid og for at dere skapte vår drømmedag!

EnglishNorwegian