Tilbakemeldinger fra våre gjester

Her har vi samlet noen av våre bryllups gjesters anbefalinger

Vi har samlet tilbakemeldinger fra fornøyde gjester har benyttet Klækken Hotell i forbindelse med bryllup. Vi har hatt veldig mange fornøyde gjester  hos oss og vi deler gjerne denne erfaringer med dere.

Ønsker du å gi en tilbakemelding på ditt opphold hos Klækken? Vi ønsker både positive- og konstruktive tilbakemeldinger! Send oss en mail på salg@klaekken.no.

På forhånd, tusen takk!

Bryllup

03.08.2019 – 04.08.2019

115 gjester

Første helgen i august 2019 hadde vi vår bryllupshelg på fantastiske og harmoniske Klækken hotell med naturskjønne omgivelser. På forhånd hadde vi lagt ned rundt halvannet år med planlegging sammen med en dyktig bryllupsplanlegger fra Klækken. Vi ble alltid godt tatt i mot, vi følte oss sett og hørt og vi følte at besetningen var genuint interessert i å skape en fantastisk flott bryllupshelg sammen med oss. Våre tanker, ønsker og meninger ble tatt på alvor og Klækken bidro til å skape vår drømmedag på alle mulige måter. Besetningen var alltid hyggelig og imøtekommende, vi fikk god oppfølging og god hjelp hele veien. Vi følte virkelig at Klækken hotell strakk seg langt for å sørge for at dagen vår ble helt perfekt.

 Vi var til sammen 115 gjester som storkoste oss gjennom hele helgen. Klækken var også behjelpelig med å ta i mot alle ønsker og kriterier fra gjestene på forhånd i forhold til rom, romønsker og andre preferanser som de måtte ha. Vi startet helgen med grillkveld i den nydelige hagen til Klækken på fredagen, hvor de også hadde satt opp en utebar for oss. På selve bryllupsdagen sørget besetningen for at alle hadde det de trengte til enhver tid. Besetningen på Klækken hotell var hyggelige og serviceinstilte til enhver tid. Maten var nydelig og stemningen og atmosfæren var helt fantastisk. Vi fikk også god hjelp til pyntingen i forveien samt til oppryddingen mot slutten av bryllupshelgen. Takket være besetningen på Klækken hotell trengte vi ikke å tenke på eller bekymre oss for noen verdens ting. Alt gikk på skinner gjennom hele helgen.

Jeg håper at alle framtidige brudepar som vurderer å feire sin drømmedag på et flott og romantisk lokale vurderer Klækken hotell på det sterkeste. De er fantastiske og gjør alt de kan for å bidra til en magisk feiring. Vi er virkelig fornøyde med Klækken hotell og kommer til å velge dem igjen for framtidige arrangementer.

Tusen hjertelig takk for et flott samarbeid og for at dere skapte vår drømmedag!

Bryllup

15.06.2019 – 16.06.2019

90 gjester

Det å finne kjærligheten kan skje ved en tilfeldighet, men å feire kjærligheten med et bryllup krever god planlegging.

Vi ønsket oss noe annet enn et standard hotell-bryllup, og lette i Hønefoss-området. Da vi så Klækkens Digra gård og forestilte oss hvordan det kunne bli, ble valget lett. Sommerbryllupet vårt på Digra med det flotte gårdstunet bestående av tømmerhus, stabbur og låve med et trivelig selskapslokale, ble både idyllisk og praktisk. I tillegg til de flotte omgivelsene på gårdstunet har hotellet en flott park hvor vi tok gode bryllupsbilder.

Vi hadde et godt samarbeid med Klækken i planleggingen av bryllupet. De ansatte var positive, fleksible og løsningsorienterte hele veien, både i forkant og under selve bryllupsdagen. Alle vi møtte strakk seg langt for at dagen skulle bli perfekt.

Rammene rundt festen var velorganisert. Mottakelsen var ute på gårdstunet på Digra. Der tok vi også gruppebilder av familie og venner før vi gikk inn til middag. Bryllupsmiddagen ble avholdt i andre etasje på låven. Her var det staselig dekket opp med sølv og nydelige blomster. Personalet hadde full kontroll under middagen selv med 90 personer til bords. Mat og drikke var nydelig, og serveringen gikk sømløst. Etter middagen fortsatte festen i første etasje og ute på gårdstunet. Første etasje var satt opp med koselige bord for kaffe og kaker og et dansegulv. Servicen og tilretteleggingen var formidabel, og det var god kapasitet i baren. Både vi og gjestene stortrivdes på bryllupsfesten, dette ble et fantastisk bryllup. Vi anbefaler andre brudepar og selskaper å velge Digra gård og Klækken hotell.

Totalopplevelsen hos dere var uslåelig!

Bryllup

22.02.2020 – 23.02.2020

55 gjester

Vi falt fullstendig for Klækken Hotell da vi skulle planlegge vår vielse i februar 2020.

Ved ankomst til hotellet første gang ble vi møtt av et hotell med sjel, og et utrolig vertskap. Vedkommende tok seg tid til å vise oss rundt, og dele små historier om dette fascinerende stedet som er så rikt på historie. Vi planla ute vielse med fakler og masse snø. Da snøen uteble gikk vi for plan B, som var vielse i den autentiske gamle låven. Utrolig magik stemning med lyssetting og proffe folk fra Play Event, som også hadde en rolle med ansvar for lyd og lys.

Klækken Hotell har vært veldig løsningsorientert med oss hele veien under planlegging og utførelse. De har utrolig mange muligheter dersom det skulle skje noe uforutsett. De har vært behjelpelige med alle våre små og store ønsker. Vi hadde noen veldig spesielle ønsker når det kommer til å sette vårt personlige preg på seremoni og lokale, og vi fikk veldig mye spillerom. Dagen vår ble over all forventning. Personalet gjorde en fantastisk jobb både denne dagen og under planleggingen, alt er helproft utført.

Vi kan trygt anbefale Klækken Hotell for deres store dag!

Bryllup

12.09.2020 – 13.09.2020

60 gjester

Coronaen kom til landet i mars 2020, og bryllupet vårt som skulle stått 6. juni måtte avlyses. Gården Digra var egentlig fullbooket ut sesongen, og det så ikke ut som vi skulle fått giftet oss før i 2022. Men, en serviceinnstilt gjeng på Klækken foreslo å utsette sesongen et par helger ved å fylle på med varmeovner på låven, heldigvis så rakk vi da å få festen på gården 12. september 2020.

Bryllupsfeiringen på gården gikk på skinner fra start til slutt. Etter kirken ble gjestene servert både øl, vin og fingermat mens vi var ute og tok bilder. Klækken hadde også lagt til rette for både musikk og lysbildefremvisning, og sammen med andre leker var det nok av ting å finne på i ventetiden. Stemningen var på topp når vi ankom gården i 16-tiden og da lå også den røde løperen klar. Champagnen ble sablet med et kjøkkenglass av hovmesteren til stor applaus fra gjestene.
Videre ble det en helt fantastisk kveld med utrolig god mat. Kokken gjorde en helt sinnsykt bra jobb, og hovemester og servitører lot det ikke være et eneste tomt glass i lokalet. Både rydding og servering var ekstremt effektivt, og man enset nesten ikke at det skjedde ting på bordet foran en.

Lokalene på Digra fortjener også en stor applaus. Låven var nydelig pyntet både i første og andre etasje, og stabburet med gavebord og diverse gjesteunderholdning var bare utrolig sjarmerende. Alt var tilrettelagt etter våre ønsker. Uteområdene ellers var også helt fantastisk fine til bilder, noe vi satte veldig pris på når vi snek oss av gårde i en middagspause for å ta bilder i solnedgangen.

Det var ingen gjester som dro før festen var over, og koselig var det at flere ble med og ruslet opp på hotellet for overnatting på kvelden. Det å ha muligheten til overnatting med felles frokost dagen derpå var uvurderlig hyggelig.

Vi kommer alltid til å minnes bryllupshelgen vår på Digra og tusen takk til Klækken som gjorde det hele til en perfekt dag!