Aktiviteter

Vi er plassert midt i et eldorado av opplevelser, attraksjoner og severdigheter. Vi har egen aktivitetsleder her på hotellet som skreddersyr spennende og engasjerende aktiviteter etter deres ønsker. Ringkollen og Nordmarka er våre nærmeste naboer og Hadeland Glassverk og Kistefos Museum ligger kun 10 minutter fra oss. Turmulighetene er mange, både sommer som vinter.

Etter en lang dag med faglig påfyll, hva er vel bedre enn litt sosiale og morsomme aktiviteter? Vi har ett rikt utvalg av aktiviteter både innen-/ og utendørs hele året og skreddersyr gjerne etter deres ønsker og behov.

Ta gjerne direkte kontakt med vår aktivitetsleder Karina Jenshagen 466 26 996/ aktiviteter@klaekken.no

Har du spørsmål vedrørende bruk av bassenget kontakt gjerne vår resepsjon +47 32 14 00 00

Code break

En actionfylt aktivitet hvor dere får jobbe i team og bruke mellommenneskelige ferdigheter under tidspress. Alle øyne er nødvendig for å være i stand til å finne så mange koder som mulig.

Green Hat Challenge

Green Hat Challenge er en begivenhetsrik, morsom teambuildingsaktivitet. Aktiviteten er energisk og variert hvor du beveger deg i området for å løse oppdrag på nettbrett i et interaktivt rebusløp.

X-mas game

Spillet er laget for å underholde, bidra til latter og ikke minst skape morsomme diskusjoner. En perfekt Ice-Breaker til deres julebord.

Skitur Ringkollen

Ta et avbrekk fra konferansen, hverdagen, og nyt den vakre skinaturen på Ringkollen. Ringkollen ligger kun et steinkast unna hotellet med milevis av oppkjørte løyper så langt øyet kan se.

Spinning

Spinning er et populært alternativ for egen gruppetrening. Her sykler vi sammen i gruppe til fengende musikk, og en motiverende instruktør leder gruppen gjennom timen.

Svømmebasseng

Hva med å starte dagen med en deilig svømmetur? Hotellets innen- og utendørs svømmebasseng er et unikt tilbud og til store glede for mange av våre små og store gjester.

Tennisbane

Klækken har en privat utendørs tennisbane til fri disposisjon for sine gjester. Hva med å lage en turnering? Vi hjelper dere gjerne med ideene!

Topptur

For deg som setter pris på vakker natur! Kun 10 minutter med buss eller bil fra Klækken ligger Ringkollen. Ringkollen er et flott utgangspunkt for turer i marka.

Fossen Friluft

Fossen Friluft har flere års erfaring med Teambuilding. Vårt mål er å bidra til og styrke samarbeidsevnen å skape gode og morsomme opplevelser for deltakerne.

Vinsmaking

Vinsmaking er som en reise i vinens verden hvor vår sommelier, Knut Olav Lunde inviterer til en vinsmaking utenom det vanlige!

The Lockdown

Spillet er designet for å fremme samarbeid samt trekke på lagmedlemmenes individuelle styrker. De beste lagene er de som forstår styrken av et godt samarbeid!

Brain Challenge

En mental hinderløype! Engasjerende og sosial temaaktivitet hvor kreativitet, fokusering og samarbeid blir satt på prøve- og alle inkluderes.

Herregårdsmord

Norges mest etterspurte aktivitet. Teamaktivitet hvor detektivene skal løse hotellets kriminalgåte. Ledetråder og falske spor rundt på hotellet.

Oscar aften

Super aktivitet for å forankre tema og ha det morsomt.Hvert team skal lage sin «reklamefilm» som vises under middagen.

Humor for arbeidslivet

Mange ser nytten av et humorforedrag inne i det faglige programmet. En god latter gir deltagerne en pust i bakken og litt energipåfyll innimellom de seriøse innleggene.

Jørn Atle Støa

Vi lager arrangementer som gjestene husker! Vi hjelper deg å velge riktig underholdning, toastmaster til middagen, humor og musikalske innslag.

Hadeland Glassverk

På Hadeland Glassverk kan du få prøve deg i et tusen år gammelt yrke. Bli med på glassblåsershow med design av eget fat.

Klækkens tvekamp

En uformell utendørssamling i vår hotellpark med ulike praktiske og teoretiske oppgaver. Disse oppgavene er tilpasset med tanke på samarbeid og passer for alle.

Kistefos Museum

Opplevelsesdestinasjonen Kistefos er innrammet av vakker norsk natur, og formidler nasjonal og internasjonal kunst og historie.

En sprudlende start

Kjenn forskjellen på musserende vin og ekte champagne! Vi blindtester og gir en innføring i fremstillingen av disse feststemte viner.

Foredrag

Dorthe Lie er en erfaren foredragsholder og hennes foredrag er fulle av humor, snert og hverdagslige eksempler vi alle kjenner oss igjen i.

Happiator – Arnt Sæther

Happiator har glede som fundament! Han vier livet sitt til å være inspirator og spre glede.

Klækkens Quiz

Morsom quiz til aperitiff