Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Foredrag - Klækken

Foredrag

Foredrag fulle av humor og snert

Foredrag

Inspirerende foredrag fulle av relevant faglig innhold. Alt handler om relasjoner og hvordan vi kan bli bedre på å forstå oss selv og andre. Dorthe Lie er en erfaren foredragsholder og hennes foredrag er fulle av humor, snert og hverdagslige eksempler vi alle kjenner oss igjen i.

Dette er noen av våre mest populære foredrag

For alle: Hvorfor er alle de andre så rare?

Dette er foredraget du sent vil glemme. Her treffer vi alle og det er lett å se sine kollegaer før man ser seg selv. Her får man en morsom og lærerik reise gjennom 9 veldig forskjellige personlighetstyper der de fleste kjenner seg igjen i mange av typene.

For ledergrupper: Inspirerende eller irriterende – hvordan er du som leder?

Dette er et foredrag for ledergrupper som ønsker påfyll og nye tanker rundt lederrollen, og egen identitet rundt denne. Man vil samtidig få et aldri så lite innblikk i hvordan vi andre er skrudd sammen. Bygger på foredraget Hvorfor er alle de andre så rare?

For skole- og barnehageansatte: Englebarn eller rakkerunger, to sider av samme sak?

Er du forelder har du sikkert møtt begge utgaver.
Jobber du med barn eller unge til daglig, kan dette være en øyenåpner på mange måter.
I dette foredraget får man høre hvordan verden ser ut, med 9 veldig forskjellige par barneøyne. Man får også tips til hvordan vi kan forstå, og dermed være med på å skape et utviklende miljø, der forskjeller omfavnes og imøtekommes.

Les mer

Send forespørsel her