Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Humor for arbeidslivet - Klækken

Humor for arbeidslivet

En god latter gir deltagerne en pust i bakken

Freddy Kjensmo er humorveteran og var med på å starte stand-up bølgen i Norge på tidlig nittitall. Han har gjort tusenvis av opptredener, skrevet humor for Nytt på Nytt og Hallo i uken og gitt ut 10 bøker. Siden 2004 har han jobbet utelukkende med humorforedrag og innslag på ulike events for arbeidslivet.

Innslagene som tilbys er i tillegg til å ha høy latterfaktor, både inspirerende og faglig relevante. Mange ser nytten av et humorforedrag inne i det faglige programmet. En god latter gir deltagerne en pust i bakken og litt energipåfyll innimellom de seriøse innleggene. Ikke minst bidrar det til at arrangementet huskes og snakkes om.

Tid For Tomgang – et ANTI-motivasjonsforedrag

Hva har fotballspiller Martin Ødegaard, suksessforfatter Jo Nesbø og skikonge Johannes Høstflot Klæbo til felles? Det er innlysende. De har ikke konsultert verdens fremste og eneste antimotivator, noe som er grunnen til at vi har hørt om dem.

Komikeren Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden:
– Vi er over motiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer! Se derimot for eksempel på hvitsnippforbrytere og økonomisk kriminelle – det er topp motiverte folk hele gjengen.

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuildingaktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme.

Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. Det er tid for tomgang!        

Varighet 45 minutter.

Foredraget har vært fremført over 650 ganger for små og store bedrifter over hele landet. Passer blant annet for å dele opp i det faglige, dra i gang etter lunsj eller som wake up comedy tidlig på dag to av samlingen.

Kokken Bruce

Tullekontorets nye humorkonsept er perfekt for alle typer firmamiddager der kunder, ansatte eller kolleger er samlet.

Etter at det er ønsket velkommen til bords overlates ordet til kjøkkensjef Bruce som skal presentere kveldens meny. På sjarmerende norsk-amerikansk får han umiddelbart oppmerksomhet. Han forteller litt om seg selv, og latteren sitter løst når han på en svært underholdende måte fortsetter med å informere om maten og gå gjennom praktisk info om røyking og nødutganger.

I løpet av middagen dukker Bruce opp både i plenum og rundt blant bordene. Replikker og poenger kommer på løpende bånd, i tillegg til gags og påfunn som garantert får opp stemningen. Dette er en hel kveld med underholdning uten at gjestene en gang vet de blir underholdt. De tror bare at firmamiddagen er lagt til et sted med verdens morsomste, rareste og kuleste kjøkkensjef. En original idé som er en garantert suksess som gir mye latter!

Konferansier/toastmaster

Freddy Kjensmo kan også bookes som toastmater og konferansier under middager. Ofte i kombinasjon med det som kalles skjult teater. Han kan starte med en tale som en nyansatt, en invitert gjest eller noe annet og hensikten er å lure publikum til å tro de er med på noe på ordentlig. Det blir både merkelig, pinlig og morsomt og avsløres så til latter og lettelse. Manus skrives for hver anledning i samarbeid med kundens ønsker og innspill.

Pris på forespørsel
 
 

Send forespørsel her