Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Jørn Atle Støa - Klækken

Jørn Atle Støa

Vi lager arrangementer som gjestene husker! Vi hjelper deg å velge riktig underholdning, toastmaster til middagen, humor og musikalske innslag osv. Å treffe flest mulig, best mulig er viktig både for oss og våre kunder.

Musikkquiz med Jørn Atle Støa


En aktivitet som passer utmerket til kaffe/avec eller under desserten

Dette er en aktivitet som passer utmerket for litt mindre grupper (30-80 personer).

Musikk-quizen foregår på den måten at vi deler opp i passende grupper (lag). Vi gjennomfører quizen med liveopptreden med sang, piano og gitar. Dette er en aktivitet som appellerer til konkurranseinstinkt og latteren sitter alltid løst.

Varighet: 30 – 40 minutter

Pris: på forespørsel

 

Korslaget med Jørn Atle Støa


En aktivitet der man virkelig blir sammensveiset.

Vi kommer inn på slutten av en kurs/seminardag og deler bedriften opp i grupper (kor). Denne aktiviteten bruker vi ca 2 timer på og man blir sammensveiset på en helt ny måte gjennom å øve inn en sang. Vi er med og coacher underveis. «Korslaget» avholdes på slutten av middagen. Da fremføres det vi øvde på tidligere på dagen. Vi har kun hatt kjempesuksess med dette. En ekstragevinst er det også at man sørger for underholdningen til festmiddagen selv.

Varighet: ca 2 timer

Pris: på forespørsel

 
Støas Orkester


Et orkester av ytterste kvalitet

Støas Orkester er et band av ypperste kvalitet! Bandet spiller gjerne gjestene inn til middag, gjør innslag underveis, spiller til awards og spiller partysett etter middagen.

Bandet består av erfarne musikere som har spilt i bandet for eksempel Stjernekamp, The Voice, Beat for Beat osv. Bandet har en eller to frontartister som leverer et bredt spekter av

musikk til arrangementet, både klassikerne og de helt nye låtene fra hitlistene!

Pris på forespørsel.

Send forespørsel her