Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Yoga - Anita Sharma - Klækken

Yoga - Anita Sharma

Anita er halvt norsk og halvt indisk og har en lang fartstid innen yoga, med undervisning i over 20 år. Hun har sin bakgrunn innen HathaYoga og MediYoga, samt at hun praktiserer innenfor mange ulike stiler selv.

Yoga - Anita Sharma

Morgen Yoga

Denne timen er en frisk og god måte å få igang kroppen på. Her strekkser vi, finner pusten og får igang sikrkulasjonen gjennom solhilsen og andre gode øvelser. Solhilsnene kan tilpasses slik at alle kan være med. Timen våkner kropp og sinn godt opp og vil gi deg en jevn og god energi utover dagen.

Myk Yoga / SOFT YOGA

I denne times brukes teknikker for å stresse helt ned og gi kroppen god innhenting og balanse. Her brukes ulike teknikker, deriblandt både avspenning, pust og egnede strekk Denne klassen er nydelig for å forløse stive muskler og gir en behagelig effekt i etterkant. 

In this class, techniques are used to reduce stress and give the body good recovery and balanca. 
Various techniques are used, including both relaxation, breathing and suitable stretches. This class is wonderful for releasing stiff muscles and gives a pleasant effect afterwards. 

ANITA SHARMA 

Anita er halvt norsk og halvt indisk og har en lang fartstid innen yoga, med undervisning i over 20 år. Hun har sin bakgrunn innen HathaYoga og MediYoga, samt at hun praktiserer innenfor mange ulike stiler selv. Anita er behagelig, inspirerende og trygg i undervisningen og er opptatt av å gi deltagerne en god opplevelse.

 

Antall (grupper: Minimum 5 personer, maksimum 40 personer 

Pris: Ved forespørsel

 

Send forespørsel her