Bryllup

I generasjoner har Klækken Hotell med sine vakre omgivelser, vært rammen for en av livets vakreste og viktigste begivenheter – nemlig bryllupsfeiringen. Her kan kjærligheten bekreftes og dyrkes, familier forenes og historie skrives. Vi kan tilby alt et bryllup bør inneholde – vakre omgivelser, god atmosfære, et godt vertskap og et utsøkt kjøkken som tilbereder lekre og smakfulle festmenyer.

Vår bryllupspakke er innholdsrik med ulike elementer, og vi skreddersyr med stor glede dagen helt etter deres ønsker. De vakre spisesalene kan enkelt tilpasses alt fra små, intime bryllupsmiddager, til store bryllupsfester.

Festbordet er dekket og dekorert med vakker blomsterprakt, damask og nypusset sølv, champagnen står klar til å sprettes og vertskapet venter spent på sine gjester. Det har alltid vært stor stas med bryllup på Klækken Hotell.

Flere av våre brudepar velger å ha vielsen i den storslåtte parken som omgir hotellet – på Klækken er alt mulig.

Bryllupslokaler

De vakre spisesalene kan enkelt tilpasses alt fra små, intime bryllupsmiddager, til store bryllupsfester. Ønsker dere en noe mer rustikk ramme rundt selskapet ordner vi det.

Bryllupsmiddagen

Den store dagen fortjener det beste av utsøkt mat og drikke. Komposisjon og gode smaker, alt basert på de beste råvarer tilpasset sesongen.

Bryllupskaker

Et smakfullt høydepunkt! Bryllupskake og andre fantastiske kaker blir laget av hotellets egen konditor.

Overnatting

Når natten senker seg etter en lang og opplevelsesrik dag, kan brudeparet stille trekke seg tilbake til bryllupsnatten i vår elegante brudesuite.

Vielse på Klækken

Ekte kjærlighet i hagen! Skulle dere ønske en utendørs vielse, så kan dette også arrangeres i våre romantiske omgivelser.

Bryllupsmesse

Venter på dato for 2020

Drømmer blir virkelighet

Les vår fine artikkel som omhandler bryllup på Klækken; der drømmer blir virkelighet og bryllupstradisjoner føres videre.

Feiring på Digra

Gården Digra består av Låven, Våningshuset, stabburet og Hallingstua.

Tilbakemeldinger

Her er en oversikt over tilbakemeldinger fra våre bryllupsgjester

Konditor kaker

Vi har egen konditor på hotellet. Her er mulighetene mange

Motta nyhetsbrev

No spam guarantee.

Jeg godtar at mine personopplysninger blir overført og lagret hos MailChimp ( mer informasjon )