Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Bryllup - Klækken

Vi tilbyr alt et bryllup bør inneholde

Dagen blir skreddersydd etter deres ønsker 

Den store dagen

Her kan kjærligheten bekreftes og dyrkes

De vakre spisesalene kan enkelt tilpasses alt fra små, intime bryllupsmiddager, til store bryllupsfester!

Tenk dere opplevelsen av å svinge inn porten og bli møtt av en imponerende skulpturpark og blomsterprakt, fontene, vide gressplener, snorrette singelganger og rød løper som viser vei inn til den store festen

De vakre spisesalene kan enkelt tilpasses alt fra små, intime bryllupsmiddager, til store bryllupsfester. Ønsker dere en noe mer spesielt og annerledes kan vi sterkt anbefale Digra. Rett på nedsiden av hotellet finner du den okergule låven, perfekt ramme for ditt bryllup. Her er det bare å komme med ønsker, vi strekker oss gjerne litt lenger for å gjøre deres bryllupsfest til en minnerik opplevelse for livet.

Foto: Thomas Eckhoff

Våre lokaler

swiper-bilde
swiper-bilde

Søte fristelser 

Den store dagen fortjener det beste 

Vår bryllupspakke er innholdsrik med ulike elementer, og vi skreddersyr med stor glede dagen helt etter deres ønsker. Hotellets dyktige konditor lager de nydeligste kakene og tilpasser etter deres ønsker. 

swiper-bilde
swiper-bilde

Bryllupsbil

Leter du etter en unik bil til ditt bryllup? 

 

Tilbakemeldinger

Tusen takk! Dagen ble virkelig helt perfekt. Alt fra vielsen, middagen til festen var helt fantastisk. Gjestene våre var helt imponerte over omgivelsene, maten og stemningen. Det er forøvrig vi også! Vi har fått tilbakemelding fra samtlige gjester at dette var det flotteste, vakreste og morsomste bryllupet de hadde vært i (vi er selvfølgelig helt enige)! Tusen tusen takk for at dere skapte drømmebryllupet vårt, det var virkelig helt magisk og eventyrlig som vi drømte om. Dere har gjort en fantastisk jobb og vi er så utrolig takknemlige!

Jenny og Nicholas -

Vi hadde en kjempefin feiring, maten var god og det var god service! Dagen ble slik vi hadde forventet.

Lena og Gulleik -

Vi hadde en fantastisk helg hos dere, det ble alt vi kunne drømt om og mer. Vi har også fått veldig mange fine tilbakemeldinger fra gjestene på hotellet, maten og gården. Kaka var også helt fantastisk.

Malin og Håkon -

Tusen takk! Bryllupet på Digra ble perfekt. Det gikk over all forventning, og vi opplevde nydelig service, god mat og hyggelige ansatte hele kvelden. Alt gikk som smurt.

Tonje og Torstein -

Dagen ble akkurat som vi hadde sett for oss, og vi har bare fått fine tilbakemeldinger på alt fra stedet til service og mat! Flinke og hyggelig folk.

Marthine og Kristoffer -

Vi er så fornøyde, og alle gjestene har vært fulle av lovord om Klækken og Digra som sted og dere ansatte. Ingenting å utsette her, tusen takk for at dere gjorde vår helg perfekt, for det var den virkelig!

Ida og Ove -

Vi fikk et eventyrlig vinterbryllup på Klækken Hotell og vi kunne ikke vært mer fornøyde! De ansatte imøtekom våre behov hele veien og la til rette for at vi ikke måtte stresse eller ta stilling til noe annet enn oss selv på selve bryllupsdagen. Det var utrolig deilig å vite at så flinke folk var klare for enhver utfordring. Maten var utsøkt, med masse gode viner til. Vi har fått endeløst med skryt fra gjestene våres. Anbefales på det sterkeste!

Meea og Henrik -

Bryllupsfeiringen på gården gikk på skinner fra start til slutt. Etter kirken ble gjestene servert både øl, vin og småmat mens vi var ute og tok bilder. Klækken hadde også lagt til rette for både musikk og lysbildefremvisning, og sammen med andre leker var det nok av ting å finne på i ventetiden. Stemningen var på topp når vi ankom gården i 16-tiden og da lå også den røde løperen klar. Champagnen ble sablet med et kjøkkenglass av hovmesteren til stor applaus fra gjestene. Videre ble det en helt fantastisk kveld med utrolig god mat. Kokken gjorde en helt sinnsykt bra jobb, og hovmester og servitører lot det ikke være et eneste tomt glass i lokalet. Både rydding og servering var ekstremt effektivt, og man enset nesten ikke at det skjedde ting på bordet foran en. Lokalene på Digra fortjener også en stor applaus. Låven var nydelig pyntet både i første og andre etasje, og stabburet med gavebord og diverse gjesteunderholdning var bare utrolig sjarmerende. Alt var tilrettelagt etter våre ønsker. Uteområdene ellers var også helt fantastisk fine til bilder, noe vi satte veldig pris på når vi snek oss av gårde i en middagspause for å ta bilder i solnedgangen. Det var ingen gjester som dro før festen var over, og koselig var det at flere ble med og ruslet opp på hotellet for overnatting på kvelden. Det å ha muligheten til overnatting med felles frokost dagen derpå var uvurderlig hyggelig. Vi kommer alltid til å minnes bryllupshelgen vår på Digra med glede og tusen takk til Klækken som gjorde det hele til en helt perfekt dag.

Line og Christoffer -

swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde

Vakre omgivelser

Digra gård

Rett nedenfor hotellet ligger den vakre gården Digra. Eiendommen ble solgt ut fra Klækken på 1930-tallet. Høsten 2017 fikk Finn-Ove Carlsen kjøpe tilbake denne unike eiendommen. Tunet ligger omkranset av kulturlandskap med utsikt til snøkledde fjell, ikke å forglemme middelalderkirken Haug Kirke fra ca 1200, som reiser seg majestetisk mot himmelen.

Du blir raskt hensatt til en svunnen tid, og finner en ro mange leter etter i dag. Under gamle store trær står du midt mellom laftede tømmerbygninger, våningshuset, stabburet, hallingstua fra 1700-tallet og den okergule låvebygningen. Det finnes ikke maken det kan vi garantere!

Vi kan tilby en rekke aktiviteter. Bevertning kan være alt fra grilling på tunet til storslagen bryllupsmeny.

background-effect
swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde

En romantisk avrunding på den store dagen!

Overnatting 

Når natten senker seg etter en lang og opplevelsesrik dag, kan brudeparet trekke seg tilbake til bryllupsnatten i våre romantiske værelser. Der venter en delikat oppredd seng, friske roser, frukt og musserende vin. Bryllupsgjester som velger å tilbringe natten på hotellet, vil bli innlosjert i ett av våre 154 rom – alle med utsikt til Klækkens vakre park, til en hyggelig bryllupspris.

Når enden er god, er allting godt. Så hva er vel mer hyggelig enn å avslutte begivenheten med å møtes igjen dagen etter over en god frokost. En verdig avslutning, hvor gode historier deles og minner utveksles. Fra dere ankommer til dere svinger ut porten, sørger vi på Klækken Hotell for at dere får en minnerik dag og en verdig ramme rundt en av livets viktigste dager.

 

Våre rom

swiper-bilde
swiper-bilde

velg mellom ulike pakker

Din Bryllupsplanlegger

Har du et ønske om å planlegge ditt eget bryllup, men kjenner at det er en del du ikke kan nok om for å gjøre det helt alene? Med oss kan du planlegge bryllupet slik du selv ønsker, samtidig som du får hjelp til det du syntes er vanskelig. 

Med vår erfaring og kunnskap kan vi hjelpe deg med å planlegge din drømmedag, helt digitalt!

Vi ønsker å hjelpe par i alle faser, enten dere kun trenger hjelp til litt eller mye. Våre pakker er tilpasset ut i fra hvilket behov man har og vi jobber helt digitalt. Pakkene tar utgangspunkt i at man ønsker å planlegge sitt eget bryllup, men med litt hjelp. Man får tilgang til alle dokumenter de profesjonelle bryllupsplanleggerne bruker, muligheten til å stille alle spørsmål man måtte lure på og mye mer.

 

Les mer her

swiper-bilde

GS glass 

GS Glass ønsker uansett å tilby våre kunder unike krystallglass med særdeles vakker og samtidig funksjonell design. GS Glass startet med import og salg av krystallglass i 2020.

Ønsket vårt har vært å kunne presentere et lite, men eksklusivt sortiment med funksjonelle og vakre vinglass av høyeste kvalitet.

I tillegg til Hearts-serien og vinglassene uten dekor, kan vi skaffe glass med din egen selvkomponert dekor eller med en inngravert logo. Vi kan også skaffe andre modeller av vinglass, mugger, karafler, lommelerker og sett med drammeglass med samme muligheter for dekor eller logo. Slike bestillinger kan gjøres på e-post eller telefon, og det vil være noe lenger leveringstid enn for de glassene som finnes i vårt standard sortiment.

Les mer her

Kontakt oss 

Fyll inn skjemaet under så vil vår salgsavdeling ta kontakt med dere så fort som mulig