KOnferanse på klækken hotelL

Her hos oss på Klækken vil du oppleve en helt unik kombinasjon av lun atmosfære og moderne fasiliteter. Dette bidrar til å skape positive opplevelser og produktive møter.

Send forespørsel Se våre konferanselokaler

 

swiper-bilde

50 år med spesialisering

Fokus på kvalitet

Hotellet har lange tradisjoner og var blant de første i Norge til å starte kurs- og konferansehotell.

Med stor konferansekapasitet ønsker vi velkommen til en konferanse hvor vi gjør vårt ytterste for å innfri deres forventninger fra første stund. Klækken har siden 1969 vært et konferansehotell og med det kan vi si at Klækken har spesialisert seg på kurs- og konferanser i mer enn 50 år. Hotellet er i dag et attraktivt kurs- og konferansehotell hvor vi har høyt fokus på kvalitet, produktivitet og god service! Vi har velutstyrte og moderne konferanserom i ulike størrelser, alle med dagslys som gir oss stor fleksibilitet til å håndtere alt fra små grupper til større arrangement på opptil 600 personer. Vi kan tilby lyse og innbydende lokaler, fleksible konferanseoppsett, teknisk utstyr og egen kursvert.

 

swiper-bilde

En matbit i pausen

Restaurant

Komposisjon og gode smaker, alt basert på de beste lokale råvarene.

La dere friste av våre uforglemmelige matopplevelser mellom slagene. Under ledelse av vår eminente kjøkkensjef satser vi på ferske råvarer, valgt med kunnskap og kritisk blikk. Engasjerte kokker tilbereder måltidene med lidenskap og stolthet. Vår anerkjente vinkelner sørger for en ekstra spiss på matopplevelsen.

Kontakt oss

 

background-effect

Tilbakemeldinger

Tusen takk til personalet og vertskapet på Klækken Hotell for personlig og flott oppfølging av bookingen og den praktiske gjennomføringen av vårt dagmøte og julebord. Vi ble veldig godt ivaretatt fra begynnelse til slutt og satte stor pris på den positive og løsningsorienterte atmosfæren. Klækken er et hyggelig hotell med sjel og alle var fornøyd med de nyrenoverte rommene sine. Vi var også veldig fornøyd med konferansefasilitetene. Norefjell er et lyst og funksjonelt møterom med god plass til 80 personer og de små møterommene fungerte også fint. Det er hyggelige sittegrupper utenfor møterommene og bra pausebevertning. Profesjonell og fin oppfølging av konferansepersonalet underveis. Veldig god lunsj.

13.12.-14.12.2019 -

swiper-bilde
swiper-bilde

Gården digra

Vil du gjøre det lille ekstra?

Kombiner din konferanse med en stemningsfull middag på Gården Digra

Etter en lang og effektiv dag med konferanse hva er vel bedre enn å bli hensatt til en svunnen tid? Rett nedenfor hotellet ligger den vakre gården Digra. Tunet ligger omkranset av kulturlandskap med utsikt til snøkledde fjell, ikke å forglemme middelalderkirken Haug Kirke fra ca 1200, som reiser seg majestetisk mot himmelen.

Mer om Digra

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet og vår salgs- og bookingavdeling vil ta kontakt med deg. Avdelingen er åpen hverdager fra 08:00-16:00

Meld deg på

Nyhetsbrev

Vi holder deg oppdatert på aktiviteter og hendelser på Klækken.