Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Kurs og konferanse - Klækken

KOnferanse på klækken hotelL

Her hos oss på Klækken vil du oppleve en helt unik kombinasjon av lun atmosfære og moderne fasiliteter. Dette bidrar til å skape positive opplevelser og produktive møter.

Send forespørsel Se våre konferanselokaler

 

swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde

50 år med spesialisering

Fokus på kvalitet

Hotellet har lange tradisjoner og var blant de første i Norge til å starte kurs- og konferansehotell.

Med stor konferansekapasitet ønsker vi velkommen til en konferanse hvor vi gjør vårt ytterste for å innfri deres forventninger fra første stund. Klækken har siden 1969 vært et konferansehotell og med det kan vi si at Klækken har spesialisert seg på kurs- og konferanser i mer enn 50 år. Hotellet er i dag et attraktivt kurs- og konferansehotell hvor vi har høyt fokus på kvalitet, produktivitet og god service! Vi har velutstyrte og moderne konferanserom i ulike størrelser, alle med dagslys som gir oss stor fleksibilitet til å håndtere alt fra små grupper til større arrangement på opptil 600 personer. Vi kan tilby lyse og innbydende lokaler, fleksible konferanseoppsett, teknisk utstyr og egen kursvert.

 

swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde

En matbit i pausen

Restaurant

Komposisjon og gode smaker, alt basert på de beste lokale råvarene.

La dere friste av våre uforglemmelige matopplevelser mellom slagene. Under ledelse av vår eminente kjøkkensjef satser vi på ferske råvarer, valgt med kunnskap og kritisk blikk. For våre kurs- og konferansegjester tilbyr vi en deilig pausemeny til dere som er småsulten, til de som ønsker søte fristelser og et bredt utvalg av vegetar alternativer.

 

background-effect

Tilbakemeldinger

Tusen takk for nok et fint opphold! Vi snakket om det i møte om hvor fornøyde vi er med å kunne være på Klækken; god mat og hyggelige ansatte. Vi kommer gjerne tilbake!

16.-17.03.2024 -

Takk for et veldig fint opphold og helt enestående god service og hyggelig vertskap! Vi kommer gjerne tilbake ved en ny anledning, og jeg kan varmt anbefale Klækken for enhver stor eller liten gjeng som vil hygge seg sammen både sosialt og faglig. Takk for oss - alle er strålende fornøyd!

08.-09.02.2024 -

Klækken har alt vi trenger! I forbindelse med at vi arrangerer PILU-samlinger på Klækken hotell, vil vi si at hotellet har alt som vi har bruk for. PILU OPPVEKST - Praktisk Internasjonal LederUtvikling - er et unikt program. Her har alle landets rektorer eller styrere i kommunen mulighet for å delta som en samlet gruppe. Vi har ca. 60 deltakere ved PILU-samlingene, og her kan hotellet sørge for flotte og lyse lokaler med god plass, egen teater- og konsert-sal, grupperom, spennende og verdifull kunst på veggene, flott utsikt mot Norefjell-området, fantastisk kjøkken og ekstraordinær servering. Vi avholder 5 til 6 PILU-samlinger i året, og vi benytter oss også av hotellets flotte naturmuligheter og fine uteområde til å lage oppgaver og aktiviteter for deltagerne. Vi ønsker at PILU skal gi nye ideer og inspirasjon til deltagernes lederskap. Derfor har vi også besøk av internasjonale forskere (Louise Stoll, Dennis Shirley, Lee Elliot Major, Andy Hargreaves), som alle blir imponerte over hotellets muligheter og “the wonderful norwegian nature”. Klækken hotell oppleves som et sted hvor de byr på stor fleksibilitet og personlig service. Vi som arrangerer PILU har benyttet Klækken hotell siden 2013, og vi er glade og stolte over at vi får benytte oss av Klækken hotell som vår hjemmebane. Hilsen fra Tore Skandsen(IMTEC), Marlen Faannessen (KS-KONSULENT) og Dag Njaa Isene (DNIakademi)

22.-25.01.2024 -

Dette ble en fantastisk helg for oss fra Norsk Tipping på Hamar. Maten var helt fantastisk er den klare tilbakemeldingen vi har fått! Og for ett fantastisk sted! Vi ble møtt av fantastiske mennesker som ordnet opp hver gang vi spurte om noe og alltid like positive. Det er vanskelig og ikke si at dette var en «Midt i blinken» opplevelse for oss. Vi takker for oppholdet og kanskje vi kommer tilbake en annen gang. Tusen takk for oss!

02.-03.09.2023 -

Klækken har alt vi trenger! I forbindelse med at vi arrangerer PILU-samlinger på Klækken hotell, vil vi si at hotellet har alt som vi har bruk for. PILU OPPVEKST - Praktisk Internasjonal LederUtvikling - er et unikt program. Her har alle landets rektorer eller styrere i kommunen mulighet for å delta som en samlet gruppe. Vi har ca. 60 deltakere ved PILU-samlingene, og her kan hotellet sørge for flotte og lyse lokaler med god plass, egen teater- og konsert-sal, grupperom, spennende og verdifull kunst på veggene, flott utsikt mot Norefjell-området, fantastisk kjøkken og ekstraordinær servering. Vi avholder 5 til 6 PILU-samlinger i året, og vi benytter oss også av hotellets flotte naturmuligheter og fine uteområde til å lage oppgaver og aktiviteter for deltagerne. Vi ønsker at PILU skal gi nye ideer og inspirasjon til deltagernes lederskap. Derfor har vi også besøk av internasjonale forskere (Louise Stoll, Dennis Shirley, Lee Elliot Major, Andy Hargreaves), som alle blir imponerte over hotellets muligheter og “the wonderful norwegian nature”. Klækken hotell oppleves som et sted hvor de byr på stor fleksibilitet og personlig service. Vi som arrangerer PILU er glade og stolte over at vi får benytte oss av Klækken hotell som vår hjemmebane. Hilsen fra Tore Skandsen(IMTEC), Marlen Faannessen (KS-KONSULENT) og Dag Njaa Isene (DNIakademi)

31.10-01.11.2022 -

Tusen takk til personalet og vertskapet på Klækken Hotell for personlig og flott oppfølging av bookingen og den praktiske gjennomføringen av vårt dagmøte og julebord. Vi ble veldig godt ivaretatt fra begynnelse til slutt og satte stor pris på den positive og løsningsorienterte atmosfæren. Klækken er et hyggelig hotell med sjel og alle var fornøyd med de nyrenoverte rommene sine. Vi var også veldig fornøyd med konferansefasilitetene. Norefjell er et lyst og funksjonelt møterom med god plass til 80 personer og de små møterommene fungerte også fint. Det er hyggelige sittegrupper utenfor møterommene og bra pausebevertning. Profesjonell og fin oppfølging av konferansepersonalet underveis. Veldig god lunsj.

13.12.-14.12.2019 -

swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde

Gården digra

Vil du gjøre det lille ekstra?

Kombiner din konferanse med en stemningsfull middag på Gården Digra.

Etter en lang og effektiv dag med konferanse hva er vel bedre enn å bli hensatt til en svunnen tid? Rett nedenfor hotellet ligger den vakre gården Digra. Tunet ligger omkranset av kulturlandskap med utsikt til snøkledde fjell, ikke å forglemme middelalderkirken Haug Kirke fra ca 1200, som reiser seg majestetisk mot himmelen.

Mer om Digra

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet og vår salgs- og bookingavdeling vil ta kontakt med deg. Avdelingen er åpen hverdager fra 08:00-16:00

Meld deg på

Nyhetsbrev

Vi holder deg oppdatert på aktiviteter og hendelser på Klækken.