Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Videokonferanse - Klækken

Kombiner det fysiske og det virituelle

Videokonferanse

Vi tilbyr gode løsninger på digitale konferanser som gir muligheten for å arrangere møter som kombinerer det fysiske og det virituelle.

Ved gjennomføring av et digitalt møte kan en del gjennomføres i våre konferanselokaler med per i dag, et begrenset antall i salen, og resten digitalt.

Våre kursverter tar hånd om alt det praktiske og sørger for at altsvarer til forventningene. 

Kamera for mindre møterom

Logitech conference camera er vårt minste utstyr for videokonferanse, men er også et bra alternativ for de fleste mindre møterom.

Kameraet sitter inne i kula og høyttaler og mikrofon sitter på foten. Styringsfunksjonen er tilgjengelig enten på foten eller via medfølgende fjernkontroll. 

Kr. 500,- per dag 

swiper-bilde

Start videokonferansen i det du går inn i et møterom 

Logitech MeetUP 

MeetUP er Logitechs ledende conferencecam utviklet for små konferanserom og møterom. Med 4K-optikk og et bredt synsfelt på 120 grader garanterer vi at alle sitteplassene ved bordet blir med i bildet, i møterom med opptil 8 deltakere. Den integrerte lyden er optimalisert for akustikken i møterom og sørger for at alle kan både høres og sees.


En høydefinisjons sensor på 4K leverer ekstra skarpe bilder, og med panorering, vipping og zooming kan du raskt fokusere på nytt etter behov. Tre stråledannende mikrofoner og en spesialjustert høyttaler garanterer at møtene har like god lyd som video. Du kan bruke alle slags videokonferanseprogrammer og skytjenester- inkludert dem du allerede bruker.

Kr 750,- per dag