Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Bryllup - Klækken

Vi tilbyr alt et bryllup bør inneholde

Dagen blir skreddersydd etter deres ønsker 

Den store dagen

Her kan kjærligheten bekreftes og dyrkes

De vakre spisesalene kan enkelt tilpasses alt fra små, intime bryllupsmiddager, til store bryllupsfester!

Tenk dere opplevelsen av å svinge inn porten og bli møtt av en imponerende skulpturpark og blomsterprakt, fontene, vide gressplener, snorrette singelganger og rød løper som viser vei inn til den store festen

De vakre spisesalene kan enkelt tilpasses alt fra små, intime bryllupsmiddager, til store bryllupsfester. Ønsker dere en noe mer rustikk ramme rundt selskapet, kan det dekkes til 25 personer i ”Rødhuset”, den stemningsfulle bygningen med sine originale tømmervegger, beliggende i Klækkens hotellpark. Her er det bare å komme med ønsker, vi strekker oss gjerne litt lenger for å gjøre deres bryllupsfest til en minnerik opplevelse for livet.

Våre lokaler

swiper-bilde

I generasjoner har Klækken Hotell med sine vakre omgivelser, vært rammen for en av livets vakreste og viktigste begivenheter – nemlig bryllupsfeiringen.

Her kan kjærligheten bekreftes og dyrkes, familier forenes og historie skrives. Vi kan tilby alt et bryllup bør inneholde – vakre omgivelser, god atmosfære, et godt vertskap og et utsøkt kjøkken som tilbereder lekre og smakfulle festmenyer.

Vår bryllupspakke er innholdsrik med ulike elementer, og vi skreddersyr med stor glede dagen helt etter deres ønsker. De vakre spisesalene kan enkelt tilpasses alt fra små, intime bryllupsmiddager, til store bryllupsfester.

Festbordet er dekket og dekorert med vakker blomsterprakt, damask og nypusset sølv, champagnen står klar til å sprettes og vertskapet venter spent på sine gjester. Det har alltid vært stor stas med bryllup på Klækken Hotell.

Flere av våre brudepar velger å ha vielsen i den storslåtte parken som omgir hotellet – på Klækken er alt mulig.

swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde
swiper-bilde

Vakre omgivelser

Digra gård

Rett nedenfor hotellet ligger den vakre gården Digra. Eiendommen ble solgt ut fra Klækken på 1930-tallet. Høsten 2017 fikk Finn-Ove Carlsen kjøpe tilbake denne unike eiendommen. Tunet ligger omkranset av kulturlandskap med utsikt til snøkledde fjell, ikke å forglemme middelalderkirken Haug Kirke fra ca 1200, som reiser seg majestetisk mot himmelen.

Du blir raskt hensatt til en svunnen tid, og finner en ro mange leter etter i dag. Under gamle store trær står du midt mellom laftede tømmerbygninger, våningshuset, stabburet, hallingstua fra 1700-tallet og den okergule låvebygningen. Det finnes ikke maken det kan vi garantere!

Vi kan tilby en rekke aktiviteter. Bevertning kan være alt fra grilling på tunet til storslagen bryllupsmeny.

background-effect
swiper-bilde

Bryllupsmesse

I nydelige og landlige omgivelser 

Det gleder oss og endelig kunne fortelle at det i år blir bryllupsmesse. 

Vi ønsker å invitere deg til en bryllupsmesse utenom det vanlige, på vår praktfulle gård! Dette blir en fantastisk dag fylt med masse bryllupsinspirasjon og spennende utstillere! Konferansier Kathrine Sørland leder oss gjennom en dag fylt med bryllupsinspirasjon og brudeshow!Det vil være spennende utstillere etterfulgt av et storslått brudeshow på låvebrua!

For mer informasjon 

Kontakt oss 

Fyll inn skjemaet under så vil vår salgsavdeling ta kontakt med dere så fort som mulig