Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Lokaler - Klækken

Våre lokaler

Vi tilbyr flotte og elegante lokaler med mye historie i veggene

Med historie tilbake til 1300-tallet og en eierfamilie med stor interesse for antikviteter og kunst, er det ikke å undres over at inspirasjonen har vært stor når de vakre rommene til Klækken Hotell har fått navn. Som med alt annet har tiden også påvirket navnevalgene, og med dette bakteppet er det ikke like underlig at spennet er stort. Fra det helt enkle og forutsigbare som rommets funksjon, til historier og kunstnernavn

Alle Bryllup Selskap Lokaler Salonger

Biblioteket

12 personer

Her fant du hotellets boksamling tidligere. Bøkene er flyttet til Kontoret, men atmosfæren av lunt engelsk bibliotek er bevart.

Våningshuset

17 personer

Laftede tømmervegger, hvitskurte bredplankede gulv, og den store peisen fra gulv til tak. Gamle bondeantikviteter understreker stilen, en storbonde verdig.

Peisestuen

25 personer

Rett ned for hovedtrappen fra resepsjonen fører doble dører inn til peisestuen. Rommet kan utvides med tilstøtende sal. Den klassiske store peisen er i seg selv et blikkfang.

Thaulow

25 personer

En halvetasje ned, lå tidligere baren. I dette lune og intime lokalet er det nå salonger hvor du får være helt for deg selv, og med kort vei til bar og restaurant.

Havestuen

25 personer

Havestuen gir fullt panorama til hotellets vakre parkanlegg og landlige omgivelser.

Rødhuset

30 personer

Rødhuset har tidligere vært hønsehus, grisehus og sauefjøs. På starten av 90-tallet, ble det bygget om for å romme bevertning og samvær i eget lokale. Rødhuset byr på den gode rustikke og typisk norske stemningen.

Baren

30 personer

Den store baren har et lunt og intimt preg, hvor mørkt treverk og Chesterfieldmøbler i kombinasjon med moderne salonger og spennende belgisk tapet gir den helt rette atmosfæren for bare å møtes.

Lundsalen

30 personer

Fra sobre grå vegger titter tidligere statsoverhoder ned på deg. Den unike litografisamlingen av kunstneren Henrik Lund ble gitt i gave til hotellet av Diddi og Knut Alme Olsen, gode naboer og trofaste gjester av hotellet.

Kandidaten

50 personer

Lyset flommer inn i Kandidaten fra rutede vinduer med utsyn til gården Digra og fjelltoppene i det fjerne. Rommet er holdt i de samme vakre fargeskalaene som de andre spisesalene.

Lille spisesal

60 personer

Like delikat i form og utførelse som Store Spisesal er Lille Spisesal, også denne med klassiske veggsøyler og brede listverk.

Stenberg

60 personer

I salong Stenberg sitter du godt, med vakker utsikt til have og basseng. Malerisamlingen av Willy Stenberg har gitt salongen sitt navn.

Heiberg

60 personer

Dette er stuen for de store anledninger med sitt hvelvede tal og panoramautsikt

Digra 1.etasje

70 personer

Den okergule låvebygningen avdekker et festlokale en konge verdig.

Store spisesal

100 personer

Store spisesal kan romme de virkelig store høytidsdagene i livet. Her har mange brudepar tilbrakt sin første kveld sammen som ektefeller.

Digra 2.etasje

100 personer

Rett nedenfor hotellet ligger den vakre gården Digra. Eiendommen ble solgt ut fra Klækken på 1930-tallet. Høsten 2017 fikk Finn-Ove Carlsen kjøpe tilbake denne unike eiendommen.

Norefjellsalen

180 personer

Med eventyrlig utsikt rett mot Norefjell og utgang til hotellets parkanlegg bærer salen sitt navn med rette.

Vikerfjell

180 personer

Herfra ser man rett mot hotellets eget vakre gårdstun Digra og videre helt til Vikerfjell.

Bankettsalene

450 personer

For de helt store anledninger dekker vi opp i hotellets to bankettsaler, som også kan benyttes som en stor sal.