Selskap

Tenk dere opplevelsen av å svinge inn porten og bli møtt av en imponerende skulpturpark og blomsterprakt, fontene, vide gressplener, snorrette singelganger og rød løper som viser vei inn til den store festen. På vinterstid pakkes det hele inn i snø. Klækken Hotell er like vakkert både sommer som vinter. Og gjestfriheten, den merker dere så snart dere kommer innenfor dørene.

Om det er bryllup, barnedåp, konfirmasjon, jubileum eller en hyggelig, liten familielunsj – vi har egnede lokaler for alle anledninger.

Bryllup

I generasjoner har det ærverdige hotellet, vakkert beliggende på Ringerike, vært rammen for en av livets vakreste og viktigste begivenheter – nemlig bryllupsfeiringen. Her kan kjærligheten bekreftes og dyrkes, familier forenes og historie skrives.

Konfirmasjon 

Vi har erfaringen som trengs for å skape en minnerik dag for konfirmanten og gjestene. Vi legger til rette for deres store dag.

Jubileum

Vi har flotte rammer og deilig servering til ditt jubileum, familieselskap eller andre anledninger som du ønsker å gjøre stas på.

Dåp og navnedag

Vi har lange tradisjoner for feiring av livets små og store begivenheter. Våre vakre spisesaler kan tilpasses både små og store sammenkomster.

Minnestund

I salongene på Klækken Hotell vil du oppleve en stemningsfull og personlig ramme rundt sammenkomsten.

Afternoon Tea

Vi har ønsket de britiske øyer velkommen ved å servere den populære britiske tradisjonen «Afternoon tea» på Klækken Hotell.

Lokaler

Om det er bryllup, barnedåp, konfirmasjon, jubileum eller en hyggelig, liten familielunsj – vi har egnede lokaler for alle anledninger.

Våre menyer

Den kulinariske matopplevelsen blir drevet av en enorm lidenskap og respekt for faget. Vellykket matlaging krever førsteklasses råvarer, og derfor håndplukker vi pålitelige leverandører.

Overnatting

Klækken Hotell har vakre omgivelser for overnatting og avslappende opphold. Hos oss kan du velge mellom lune, og elegante rom eller elegante suiter.

Jul på Klækken

Vi garanterer god julestemning når hotellet pyntes og dekoreres til jul. Utenfor skinner det fra julelys og tente fakler som ønsker dere velkommen, mens det inne knitrer i peisene og skapes en lun varme som sprer seg rundt i salongene.

Motta nyhetsbrev

No spam guarantee.

Jeg godtar at mine personopplysninger blir overført og lagret hos MailChimp ( mer informasjon )